Webdesign.

Een website die verleidt, verplettert en verkoopt 🏆

Webdesign maken? We beginnen met schetsen

Strategie, check?

Dan is het tijd om ons creatieve brein te laten werken. We staan niet voor niets bekend als vindingrijk webdesign bureau in de regio Nijmegen; ontwerpen en creëren is het liefste wat we doen.

“Op naar de tekentafel! ✏️ ”

Een top-ontwerp
in 4 stappen

🗃

01

Pagina’s indelen

📐

02

Verschillende ‘wireframes’ maken

🎨

03

Ontwerpen per pagina

🎩

04

Animaties toevoegen

Schetsen

De strategie die we eerder bedacht hebben, geeft een goede basis voor het webdesign. En in tegenstelling tot wat veel mensen denken, beginnen we niet direct met de kleuren, lettertypes en foto’s. We denken eerst na over de indeling van de pagina’s: waar komen de koppen, teksten, buttons en afbeeldingen? Het is namelijk wel zo gebruiksvriendelijk als de pagina’s op een logische manier zijn opgebouwd. Er zijn verschillende soorten pagina’s, van de homepage en hoofdpagina’s tot projecten en andere subpagina’s. Iedere paginasoort krijgt een eigen indeling.

Leven in de brouwerij

Webtopus blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, maar waait niet met alle winden mee. Zo zetten we nu sterk in op animaties, aangezien zulke bewegende elementen echt leven in de website brengen. Een geanimeerde button verhoogt bijvoorbeeld de attentiewaarde.

Kleur geven

Het echte ontwerpen kan beginnen. Onze webdesigner houdt rekening met allerlei zaken: denk aan de kernwaarden, het imago, de activiteiten en de branche waarin het bedrijf actief is. Mocht er al een logo of huisstijl zijn, dan verwerken we die in het webdesign of we frissen de huisstijl op. Is er nog niets, dan beginnen we daar uiteraard mee. Stap voor stap krijgt de website meer kleur, letterlijk en figuurlijk.

Keuzestress?

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe website, dan word je vast overspoeld door alle mogelijkheden. Maar ga jij:

  • voor een website die anders is dan al die andere sites?
  • goed op duidelijkheid, kwaliteit en informele communicatie?
  • op zoek naar een webdesign bureau in de buurt van Wijchen?